Wie ben ik

EFT-Relatietherapie Rotterdam

Centraal in mijn aanpak staan uw persoonlijke ontwikkeling en groei. Uw eigen capaciteiten en kwaliteiten vormen het vertrekpunt in de behandeling. Ik help hetgeen wat uw persoonlijke ontwikkeling in de weg staat weg te nemen.

Therapie en coaching bij mij betekent:

Snel tot de kern komen, snel inzicht in uw klachten en wat deze in stand houden en vaardigheden aanleren om de  problemen binnen de relatie te boven te komen.

Jullie leren bij mij beter met elkaar communiceren en de verschillen tussen jullie beter waarderen.

Wie ben ik

Ik ben moeder van studerende kinderen en heb een gelukkige en stabiele Inter (raciale) culturele relatie.
Mijn clienten vinden mij (REVIEWS) warm, open, evenwichtig en empathisch. In mijn aanpak ben ik doelgericht en soms confronterend, maar altijd met de intentie om disfunctionele patronen te doorbreken, zodat jullie verder kunnen.

Ik heb passie voor mijn vak en blijf up-to-date van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied door: voortdurende bijscholing, intervisie met collega’s, supervisie van een klinische psycholoog/ cognitieve gedragstherapeut en actieve deelname aan de activiteiten van de verenigingen VGCt en EFT.

Mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen staan centraal in mijn aanpak.

Anderen door een moeilijke levensfase heen helpen, ze helpen groeien en zich ontwikkelen is mijn passie en tevens mijn kernkwaliteit.

Na het behalen van mijn master aan de Erasmus Universiteit, ben ik gaan specialiseren in cognitieve gedragstherapie en EFT relatietherapie. In deze vorm van relatietherapie leer je in enkele sessies wat ervoor nodig is om elkaar weer te vinden. Jullie gaan samen het onderzoek aan om elkaar vanuit een ander perspectief te zien, te begrijpen en te waarderen.

Mijn visie over therapie: het gaat mij niet om ‘psychiatrie’, het gaat mij niet om de fijnere details van kindertijd. Het gaat mij om de werkelijkheid van wat iemand kan bereiken. Ik richt me op wat u kunt leren, opbouwen en ontwikkelen binnen de relatie. Ik leg de focus op het versterken van wat wel goed gaat en die te vergroten.

Werkwijze

Eerst voer ik een gesprek met jullie samen en daarna twee gesprekken met jullie afzonderlijk van elkaar.
De therapie wordt vanaf de vierde sessie gezamenlijk voortgezet. Jullie krijgen bij elke sessie een opdracht waar jullie thuis mee aan de slag kunnen.
Meestal merk u na elke sessie verbetering in de manier waarop jullie met elkaar communiceren.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Stuur dan een mail naar: info@dinamocoaching.nl of vul het contactformulier, onderaan deze pagina, in.

LEES HIER VERDER