Supervisie aan cognitief gedragstherapeutisch werker

Ben je in opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker (cgw’er) en wil je registreren bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt)? Ben je opzoek naar een ervaren supervisor ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! In mijn praktijk zie ik veel mensen met relatie problemen, sociale angst, burn out, een negatief zelfbeeld en hechtingsproblemen. Daarnaast ik ben freelance docente bij o.a de Forta Opleidingen en Hogescholen. Ik verzorg ook supervisie aan cgw’ers (i.o.), social worker-ggz, en andere HBO-opleidingen in de ggz en sociale sector. Verder kunnen instelling bij ons terecht voor intervisie, supervisie en incompany trainingen. Via deze link kan je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Supervisie is een mooie manier om je als therapeut te professionaliseren en de CGT technieken eigen te maken. Ik help je hier graag bij!

Je ontvangt bij mij direct, op een heldere manier feedback op je functioneren as therapeut. Op een empathische wijze confronteer ik je met je gedrag als therapeut. Centraal thema’s in de supervisie zullen staan: onderwerpen die in de opleiding tot cgtw’er aan de orde komen, situatie op je werk, therapeutische relatie en je houding als toekomstige cognitief therapeutisch werker. We oefenen met CGT technieken gebruikmakend van filmopnames en rollenspelen.

Verwachting

We maken de casuïstiek waarin je vastloopt behapbaar en kijken naar de dingen de je al goed doet. We gebruiken hier de praktijktoetsen van de VGCt. Je eigen ontwikkeling staat hierbij centraal.
Mijn aanpak:
  • Concreet, vertrouwelijk, vriendelijk en kalm.
  • Heldere feedback, empathisch, confronterend, maar zonder oordeel.
  • Kan goed invoelen waar je mee zit en werkt gestructureerd naar de oplossing.
  • Heeft veel ervaring met diverse behandelsituaties.
  • Goed geïnformeerd over de ontwikkelen van psychologie.

Lees hier meer over ervaring van anderen.

Praktische informatie over supervisie aan cgtw’ers

  • Mijn praktijk ligt op loopafstand van het metrostation Beurs (in het centrum van Rotterdam). Er is parkeergelegenheid naast het gebouw.
  • Online supervisie is ook mogelijk.
  • Een sessie duurt 50 minuten en de kosten zijn 90,- euro.
  • Wil je samen met een collega supervisie volgen? Dan betalen jullie 75 euro per persoon voor 75 min. Heb je interesse? Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Via deze link kan je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bellen kan ook. T. +31638701670