Relatie APK

De relatie APK is een kortdurende opfris therapie voor relaties met lichte uitdagingen en bestaat vier sessies van 1 uur. De sessies kunnen verspreid worden over vier weken of sneller. Dit is afhankelijk van de urgentie waarbij jullie het probleem opgelost willen hebben .

Het kan gaan over een crisissituatie in een, over het algemeen, stabiele relatie: misverstanden, meningsverschillen of keuzes maken waar je over twijfelt. Maar het kan ook gaan over opvoedingsproblematiek, verdieping in bepaalde thema’s in jullie relatie (zoals emotionele behoeften in de relatie, intimiteit of een onbesproken onderwerp uit het verleden). Of een investering, verhuizen, eerder stoppen met werken en betekenisvoller invulling van jullie leven samen.

“Elke relatie vraagt periodieke aandacht, tijd en verfrissing”.

Alleen op die manier maak je je relatie duurzaam in emotionele verbondenheid. Of je nu kort of lang samen bent met je partner: regelmatig onderhoud van je relatie is het behoud van je relatie.

Velen vinden dit lastig en hebben nooit geleerd om zo in een relatie te investeren.

Een relatie is voor veel mensen één van de belangrijkste dingen in hun leven. Maar eigenlijk leer je maar weinig over hoe ze op te bouwen en te onderhouden.

Het is toch merkwaardig dat iets dat zo belangrijk is zo weinig regelmatig aandacht krijgt?

Waarom zou je niet eens even echt stilstaan bij dat wat je zo dierbaar is?

Kan jouw relatie dat beetje extra aandacht op dit moment goed gebruiken?

 

Kortom… lijkt een relatie APK jou wel wat?” Klik hier voor een afspraak

De Relatie APK zijn gesprekken die een nieuw licht werpen op je relatie.

Uiteraard zijn vervolggesprekken mogelijk. Dit kan zowel met jullie samen of  afzonderlijk van elkaar.

Let op: betaling bij de start van het traject.