Wie ben ik

De vrouw achter Dinamocoaching en Pratijk-Dinamo

Professioneel: Cognitieve Gedragstherapeut (VGCt i.o.), gediplomeerde Kinder- en Jongerencoach (Academy voor Psychodynamica), Trainer (didactische aantekening van Universiteit van Utrecht)HBO docente – sociologie, psychologie en studieloopbaan adviseur, met meer dan 22 jaar ervaring in het coachen en trainen van individuen en groepen.

Naast mijn praktijk ben ik (op freelance basis) HBO-docent scriptie begeleider en vaardigheidstrainer.
Verder geeft ik trainingen & begeleiding aan professionals in de zorg (POH-GGZ).

Wie ben ik als coach en therapeut?
Betrokken: ik luister echt naar jouw verhaal en maak wat jou belemmert overzichtelijk en help jou die op te lossen. Bij mij leer je vaardigheden die je zullen helpen toekomstige problemen effectief aan te pakken.

Empathisch: ik zorg ervoor dat je je thuis voelt bij mij en dat je alles bespreekbaar kunt maken, zonder oordeel.

Begripvol: bij mij mag je zijn wie je bent en niets menselijks is mij vreemd.

Leergierig: leren is voor mij een oneindig proces. Ik ben daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hierdoor kan ik je volgens de meeste effectieve methode begeleiden en coachen.

 

Wie ben ik als persoon?
Cliënten vinden mij empathisch, confronterend, doelgericht en rustig.
Ik heb passie voor mijn vak en beschik over kennis uit de meeste recente ontwikkelingen op mijn vakgebied. Mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen staan centraal in mijn aanpak.

Ik ben persoonlijk, warm en betrokken. Anderen door een moeilijke levensfase heen helpen en ze helpen ontwikkelen en groeien is waar ik goed in ben en tevens mijn passie.

Mijn aanpak
Centraal in mijn aanpak staan je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Verder ben ik een kind van gastarbeiders die alles voor hun kinderen over hadden. Daarom de drijfveer om anderen te helpen het beste uit  zichzelf te halen.